Natte voeten en kibbeling.

Afgelopen zondag stond er best een boel wind toen ik wakker werd en was al snel het idee geboren om naar het strand te gaan om even uit te waaien. Bleek al snel om windkracht 8 te gaan, en aangezien mijn camera bijna altijd overal mee naar toe gaat, dacht ik; kom, we gaan de opspattende golven op de pier fotograferen ipv gezandstraald worden op het strand zelf.

De trein stopte om 11.02 op Hoek van Holland Haven, dus eerst fijn een stukje lopen tegen de wind in richting de pier. Dat er windkracht 8 stond was goed te merken want ik liep zeker niet snel.

“Uiteindelijk” op de pier was het goed te zien dat en hoe de golfbrekers werken. Mooie opspattende golven tegen de rotsen aan beukend.

DSC_9224 DSC_9225DSC_9272

Ben tot op bijna het eind van de pier geweest, tot aan de poortjes/hekken. Volgende keer neem ik mijn 70-210 mm mee, dan waren de golven die tegen de torens op het eind opspatten waarschijnlijk beter in beeld gebracht, is nu erg gecropped. Op de rechterfoto kan je zien hoever ik van het eind afstond nog aan de hand van de rode toren.

DSC_9240 DSC_9252

Oh, en die natte voeten uit de titel…ik stond bij deze foto’s dus eigenlijk te dichtbij. Zeker bij onderstaande foto 😉

DSC_9253

Het klinkt overigens erger als het was, had 2 natte broekspijpen, 1 natte sok, en 1 sok die alleen aan de bovenkant nat was. No biggie.

Onderweg terug naar huis wel nog even gestopt bij de viszaak naast het station, die heeft toch wel erg lekkere kibbeling. Het opeten in de trein richting Rotterdam CS leverde me jaloerse en hongerige blikken op en een “eet smakelijk” van de conducteur.

Deze en nog wat foto’s staan in een hogere resolutie ook op mijn Flickr

Advertisement

About richard hanemaayer

fotograaf
This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s